Италијанската кошакарка Валентина Вињали една од најдобрите италијански кошаркарки. Таа игра за тимот Атена Баскет Рома. Таа покрај на паркетот, својата слава ја доживеа на социјалните мрежи.

 

Валентина има милион следачи на Инстаграм. Има заносно тело по кое мажите воздивнуваат и тоа максимално го користи.

Не за џабе трибините кога игра Валентина се полни.Погледнете ги нејзините вештини.