„Teddy Boys ’95“ е навивачката група на Легија од Полска.Тие важат за најекстремна десничарска група во земјата.Сите се десничари и познати се по насилното однесување. Тренираат ММА а кога губат ги тепаат и сопствените навивачи. Кога се тепаат и со други навивачи на договорена ферка го викаат “Ustawka”.

Штом стигнаа во Загреб веднаш направија инцидент со „Бед Блу Бојсите“.

Погледнете