Бразилскиот ас Нејмар никако да му тргне во дресот на Парис Сен Жермен. По повредата не може да се врати во форма,но затоа му оди во приватниот живот. Тој си фати нова девојка, овој пат Русинка. Татјана Сафарова која има само 21 година.

Тој едноставно збудале по убавата Русинка и секој момент се заедно. Таа дури и беше на Паркот на принцовите да го гледа момчето во живо.

Кој знае, може на Татјана ќе ми се посреќи да го врзе Немјар и да стапат во брак.