На Огнен Врашеш никако да му тргне.Откако се разведе и расчисти со Јелена Карлеуша повторно има проблеми.Овој пат не станува збор за неговата поранешна афера со пејачката туку за прославата на роденденот.

Познато е дека Врањеш роденденот го прослави навистина луксузно, во клуб во Атина а за забавата се погрижи најголемата балканска ѕвезда Цеца Ражнатовиќ. За тоа, фудбалерот издови дури 50.000 евра. Лудата забава на која се точеше алкохол и се лудуваше до зори не им се допаднало на газдите на АЕК па тие решија да го казнат со две плати, а тоа е ни помалку ни повеќе 100.000 евра.

Скапа забава, зарем не?