Велат дека вистинските мајстори се на малите терени.Доказ за тоа е Родриго Андреи. Тој е Бразилец, но настапува за репрезентацијата на Грузија. Она што Родриго го направи ретко се гледа. Тој постигна неверојатен гол што ретко се гледа.

Откако му беше додадена топката од аут тој со свртување и со гол со пета го матираше голманот кој не можеше да сфати што се случи.

Погледнете.