На вчерашниот натпревар помеѓу Србија и Унгарија по подолго време еден до друг се сретнаа љубовниците на на манекенката Софија Милошевиќ. Адем Љаиќ и Јука Јовиќ не се во најдобри односи токму поради Софија која долги години беше во врска со Адем. Но, му раскина и започна врска со фудбалерот на Реал Мадрид.

Адем беше многу лут и разочаран поради тоа но сепак при изведувањето на химната на Србија мораше да се прегрнат.