Се сеќавате ли на некогашниот македонски репрезентативец Давид Бабунски. До пред неколку години играше за националниот тим и одеднаш го снема.

Но, тој не се откажа од фубалот и во моментов настапува во Јапонија.Негов тим е Омија која настапува во втората лига. Омија е на добар пат да се врати во елитата а нивен главен играч е токму Давид.