Василиљ Камотски е познат како рускиот крал на шамарањето, дисцилина која ја има во Русија. Но, тој реши да се испроба и во друга дисцилина, а тоа е бокс без ракавици.

Прв противник му беше фармер од 180 килограми кој немаше никакви шанси и издржа едвај 40 секунди во рингот.

Погледнете.