Легендарниот НБА кошаркар Меџик Џонсон пристина во Хрватска.Тој во соседството дојде во голем стил, во јахта од 150 милиони долари. Пловилото се вика “Aquila” и е долго 86 метри.Во него нема што нема, кино сали, дискотеки, сауни, ресторан.

Со Меџик дојдоа и 12 пријатели и забавата сигурно е загарантирана.

Погледнете ја оваа „лаѓа“.