Поранешниот љубовник на Јелена Карлеуша нема среќа во последно време.Откако се степа во центарот на Бања Лука сега има прблем и на професионален план. Откако одигра една сезона во АЕК мораше да се врати во Андерлехт од каде дојде на позајмица.

Но, клубот од Брисел сака да се ослободи од него но атинскиот клуб не сака да чуе да плати за обештетување за Огнен Врањеш па сега е неизвесно дали и каде тој ќе ја продолжи кариерата.