Фудбалската репрезентација на Македонија се врати во земјата.На аеродромот ги пречекаа триесетина фанови.

Најголеми овации доби селекторот Ангеловски и Горан Пандев.

Оваа генерација треба да биде запишана со златни букви во македонскиот фудбал-кратко рече капитенот.

Популарниот Мрме пак нагласи дека чесно го одработил договорот и оти им поскапува успех.

Дај боже некоја генерација ова да го повтори-рече Ангеловски.