Сигурно се сеќавате на доминиканската одбојкарка Винифер Фернандез. Таа се здоби со популарност поради физичкиот изглед . Винифер како едвај чека да дојде летото па постираше фотографија во танга на која во преден план е нејзиниот задник.

– Ме фати носталгија-напиша таа.