Бојан Миовски кој со голем успех игра во дресот на Абердин има успех и надвор од теренот. Шкотските медиуми пишуваат за неговата нова девојка со која се фотографирани во еден ресторан.

Се работи за Сара Марџи во која 24 годишнииот Бојан е заљубен. Сара живее во Лајпциг и засега љубовта им е на далечина но тоа не ги спречува да се гледаат што имаат неколку слободни денови.