Голгетерот на Јувентус  Душан Влаховиќ многу внимава на стилот и се почести со часовник од 430.000 евра.Станува збор за моделот Richard Mille RM72-01 Lifestyle Flyback Chronograph во бела керамика.

Овој извонреден Ричард Мил е еден од најелегантните модели што тие ги направиле благодарение на неговите димензии од 38,4 мм x 47,5 мм и комбинацијата на керамика со детали од розово злато (внатрешната рамка на оваа футрола  е изработена од злато).