Запаметете го добро името Јусте Јосите.  Ова 13 годишно девојче за неколку години ќе биде една од најдобрите светски кошаркарки. Доаѓа од Литванија и е голем талент. Таа буквално само ја победи репрезентацијата на Албанија во натпревар од квалификациите за Европското првенство.

Погледнете што може да направи на теренот.