Фудбалерот Огнен Врањеш кој стана познат по аферата со Јелена Карлеуша веќе ја преболи пејачката. Тој се обидува да ја освои српската политичарка Ана Грозденовиќ. Таа е од Ниш и е од партијата на Дачиќ, СПС.

Ана е една од најзгодните политичарки и Огнен ќе треба многу да се потруди. Ана засега одлева на додворувањата на Огнен кој постојано и праќа пораки на социјалните мрежи.

Дури во една прилика и рекол дека со нетрпение очекува да ја запознае.