Андреј Јармоленко е најдбориот украински фудблалер.Тој ја „искина“ мрежата на дуелот со Холандија. Тој вели дека на мечот против Македонија ќе ќе бидат многу подобри.

„Вашата верба и поддршка ни даваат сила. Немавме среќа. Ќе бидеме посилни во следниот меч. Кој е со нас?“, напиша на инстаграм.

Јармоленко настапува за Вест Хем и има 31 година.