Дали сте подготвени за нова дисциплина во боречките вештини? Наречен е “слеп бокс“ поради тоа што натпреварувачите се борат со затворени очи. Тие на очите имаат превез и поради тоа паѓаат незгодни удари на незгодни места.

Погледнете како тоа изгледа.