Најдобриот светски тенисер топлата Австралија ја замени за студените Алпи.Откако триумфираше во Мелбурн со семејството отпатува на зимвање и веднаш застана на скии.

Ноле стави камера и снимаше како се спушта по удолницата.

Вистинско уживање.