Навивачите на Олимпијакос и Панатанаикос важат за големи непријатели. Речиси секој дуел без разлика дали е на кошаркарски или фудбалски натпревар е проследен со инциденти и крвави глави.

Тоа беше случај и пред два дена кога двете групи се сретнаа во Атина во налелбата Перистери.

Погледнете кој го извлече подебелиот крај