Продолжува сапуницата околу наследството на најдобриот светски фудбалер Диего Армандо Марадона.  За богатството од 75 милиони долари се боратт 11 негови деца, пет признати и уште шест кои се борат да влезат во колачот..

Најновата информација е дека Диего имал два сефа во Дубаи каде што живееше неколку години.Но, никој не ја знае шифрата за нивно отоворање и кодовите ги имал само Диего.

Се претпоставува дека во нив има дирхами, скапи часовници и пари. ,Но, колку и што никој не знае