Собирачите на топчиња се важен дел од еден тениски меч: Најпозната е Фернанда Маја Каељи од која пред неколку години Рафаел Надал не можеше да го тргне погледот. Фоторепортерите го уловија како зјапа во нејините гради.

Минатаа неколку години, Маја е сеуште прекрасна и е една од најпознатите спортски новинарки. Тенисот е нејзина најголема страст и сон да го коменира Роланд Гарос.

Можеби сонот ќе стане стварност, кој знае