Светлана Цеца Китиќ реши да се откаже од јавниот живот и да се посвети на сопствениот бизнис – продавањето ѓевреци.

Некогаш најдобрата ракометарка на светот западна во финансиски проблеми и реши да отвори пекара. Та сега продава ѓевреци и кифли во својот локал. Се продаваат и специјалитети од месо и готвена храна и бизнисот засега добро и оди.

Со оглед на тоа што најголем дел од заштедата ја вложила во овој бизнис, Цеца засега сама работи . Кога ќе разгработи бизнисот таа планира да вработи неколку работници за да има слободни денови.