Јелена Карлеуша  го пријавила Душко Тошиќ за физички напад врз неа и нејзината пријателка, поради што реагирала и полицијата.

По драмата, нивната ќерка Ника ја прослави полуматурата. Таа во караницата на родителите застана на страната на мајката.

Иако Душко вчера објави видео од одењето на ќерката на прослава, таа го отследи татка си на Интраграм што кај младите е највисок степен на несогласување.