Хајдук минатата недела беше во Скопје на дуел со Ренова.Но за жал со тимот не дојде Мирта Шурјак, водителка на клубската телевизија. Мирта го запали Истанбул каде Хајдук вчера играше со Галатасарај.

Мирта пред неколку години доби и песна која ја изведе италијански пејач

Слушнете и видете.