Долго најавуваниот спектакл во УФЦ не се случи. Конор Мегрегор го нокаутираше Серони за само 40 секунди. Мегрегор имаше голема поддршка од трибините но најголемата ја имаше од мексиканската Лулу.

Таа има само 21 година и обожува жестоки борби и момци во рингот.Конор е нејзината голема љубов и не пропушта можност да го бодри во живо.