Една од најдобрите скијачки на сите времиња, Линдзи Вон покажа дека ужива во животот откако го напушти активниот спорт. Се омажи со хокеарската ѕвезда Пернел Карл Сабан и постојано се на егзотични патувања низ светот.

Линдзи позираше со црвен костим за капење во друштво на своето кученце а се забележува дека има некој килограм повеќе.