Португалскиот фудбалер, Кристијано Роналдо, е познат по своите еуфорични прослави на головите што ги постигнува, а и тој самиот четопати изјавувал дека постојано размислува на тресењето на противничките мрежи.

Сепак, во емитивно интервју за емисијата „Good Morning Britain“, на прашањето на новинарот Пирс Морган ‘Дали чувството да се постигне гол е како да се има секс’, Роналдо емотивно даде емотивен одговор.

Воопшто не. Ниедно чувство не е подобро сексот со Георгина“ – одговори Роналдо.

Во интервјуто, Португалецот, кој е во врска со Шпанката од 2016 година, зборува за љубовта со Георгина и за нивните заеднички планови за иднината.

Со сигурност можам да кажам дека еден ден ќе направиме свадба. Тоа е сон и на мојата мајка. Џио е генијала, таа ми е и многу добра пријателка. Целосно сум вљубен во неа. Моето срце е отворено за неа, а и нејзиното за мене“ – вели Роналдо за својата подобра половина.