Порнаешниот љубовник и сопругот на Јелена Карлеуша, Огнен Врањеш и Душко Тошиќ, седеа во непосредна близина за време на натпреварот помеѓу Партизан и Црвена звезда.

Тие беа сместени на иста трибина но неколку блокови раздалечени. Двајцата цело време си разменувале погледи и не можеле да ја скријат нетрпеливоста.

Душко бил дојден со ќерката, а Огнен со пријатели. Ова е прва нивна средба по избивањето на порно скандалот кој за малку ќе го растуреше бракот меѓу сопружниците.