Легендарниот центар на Лејкерси Шекил О’нил во својата 46 година конечно си ја исполни својата дамнешна желба за ММА борбите, па така влезе во октагонот и тоа со поранешниот првак во полутешка категорија Форест Грифин.

Шекил воопшто не разочара, а сигурно дека и покрај оваа егзибиција која помина на шега, може да даде и тоа каков отпор и атрактивна борба доколку се одлучи за нова спортска кариера.