Еден од најнеобичните бокс мечеви беше забележан меѓу Касиус Чејни и Џоел Кодл. Славеше Чејни, но тоа и не толку чудно бидејќи беше фаворит, туку начинот до кој дојде до победата

Од силината на ударот Кодл испадна од рингот. Се обиде да се врати но залудно, нокаутот беше неизбежен.