Откако Хрватите беа бесни што најдбориот светски тенисер Новак Ѓоковиќ, им донесе корона вирус со турнирот во Задар, сега полека страстите се смирија. Извинувањето на Ноле дека имал добри намери и оти не сакал никој да се зарази вродија со плод.

Ако пред неколку дена во Сплит имаше графит „ Новак да бог да цркнеш“, сега во Жабок дојде поддршка за српскиот тенисер.

Долго да живееш, тоа ни е желба, поздрав од Жабок, фала ти“-пишува на новиот графит.