Како беше пречекан светскиот шампион, а како светскиот вицешампион Србија. Дочекот на Германија не беше баш како оној на Србија, иако станаа светски шампиони

Беше едноставно неверојатно што Германците беа пречекани од толку малку луѓе и целиот свет беше шокиран од тоа како една голема нација се однесува кон светските шампиони.

Дочекот беше организиран во Франкфурт, но имаше доволно луѓе да го почитуваат настанот.Германците излегоа на сцената, малку прославија, дадоа автограми и тоа беше тоа.

Скромно нели