Доаѓањето на Меси во ПСЖ е готова работа. Навивачите на парискиот клуб се собрани на малиот аеродром „Бурже“ за да ја пречекаат новата икона.

Меси, Меси-извикуваат фановите.

Се очекува Аргентинецот во секој момент да пристигне и да го потпише договорот.