На социјалните мрежи се појави досега не обавено видео кое датира од 1993 година. Натпревар помеѓу Нови Пазар и Приштина во втората југословенска лига. Малкумина знаат дека на чело на клубот од Косово бил Жељко Ражнатовиќ Аркан.

За време на мечот навивачите почнале со навреди кон Аркан и неговиот пријател Легија кои го гледале натпреварот во неговиот џип.

Аркан толку се изнервирал од навредите и влегол со возилото на теренот и го прекинал натпреварот.