Поранешниот тренер на Металург во интервју за „Вечерњи лист“ призна дека поминува низ семејна драма. Неговата сопруга Клаудија се бори со ракот и надеж му даваат ќерките Ранка и Ана.

Сопругата е тешко болна, има карцином. Се бори и не се дава како мене. Во брак сме 40 години и таа ги држи сите конци во рацете-вели Червар.