Иларија Д Амико, партерката на Џиџи Буфон ги откри неговите навики во кревет. Покрај сексуалниот живот кој им бил одличен 47 годишната поранешна новинарка вели дека тој е заразен од вести и информации и сака да знае што се случува во светската политика.

Меѓу филм или вести Џиџи секогаш одбирал вести.

Мојот Џиџи се успива во кревет со слушалки и слуша аудио снимки од мафијашки судења од деведесеттите години-вели Иларија.