Богатите се во состојба да им ја исполнат секоја желба на синот. Па така еден од најбогатите Кинези купи клуб во втората лига Зибо Цију за да може неговиот 35 годишен син Хе Шинху да игра во првиот тим.

Хе покрај што има над 100 килограми не се истакнува со фудалско знаење и воглавно ја подава топката но и тогаш грешки.

Прв е и по изведување прекини.

Погледнете го неговото фудбалско „знаење“.