Кристијано Роналдо им приреди вистинско изненаддување на своите обожаватели.Тој неочекувано се појави на плоштадот во Торино.

Но, наместо како што го знаеме дотеран и со гел на косата, тој се појави преправен со брада и долга коса.Рондало почна да жонглира и на минувачите веднаш им стана сомннително кое е момчето кое толку умее со топката.

За кратко време беше откриен и време беше за бегање пред да биде нападнат од фановите.