Бојан Јовановски на денешните завршни зборови рече дека на модните ревиии за кои добивал посебна покана се дружел со познати фаци а еден од нив е и кошаркарската НБА ѕвезда Леброн Џејмс.

Јас немав појма кој е тој. Тоа се случи во Париз на модната ревија на Валентино во Лувр. Леброн Џејмс и други ѕвезди беа во мое друштво-се пофали Бојан Јовановски.