Фудбалерите на Еспуар Минеруа од Белгија се во центарот на вниманието откако се појавија фотографии како силуваат девојка.

Тие прво ја издоргирале па ја силувале девојката и со тоа го навлекоа гневот на јавноста во Белгија.

На снимката се гледа како девојката ползи во кантината на клубот и орално го задоволува еден играч.

Мајката на девојката вели дека нејзината ќерката не била пресметилива и дека ќе го тужи клубот и играчите и ќе бара отштета.