Легендата на бугарскиот фудбал Христо Стоичов гостуваше во една емисија каде беше прашан за однесувањето на навивачите на мечот со Англија кога дел нив покажуваат нацистички симболи.

Тој вели дека е разочаран и предлага ригорозни мерки како оние пред дваесеттина години во Англија кога на хулиганите им бил забранет пристап на стадионите.

Треба да им се забрани пет години да стапнат на трибини кога игра репрезентација.Истото да важи и за нагости. Луѓето не заслужија да страдаат-рече Стоичков и почна да плаче.