Фудбалерот на Свони Берсант Целина може да конкурира за најлошо изведен пенал во историјата на фудбалот. Тој на натпреварот против Вест Бромвич сакаше да ја направи популарната финта „Паненка“.

Наместо тоа, Берсант се сопна и воопшто не ја допре топката што предизвика смеа на трибините.

Погледнете