Убиецот таа вечер ни го одзеде целиот свет и немаме што да дишеме и да живееме! Нашата сегашна мисија е да донесеме правда и да ги натераме убиецот и татко му да одговараат за злосторствата бидејќи тие се единствените виновни за ова наше црнило-велат роднини на убиените.

Останавме сами

 

– Болката што ја чувствуваме не можеме ниту да ја опишеме, ниту да ја кажеме. Ги загубивме двете деца. Ми земаа се, не можам да си ги вратам децата, не уби живи таа вечер.

Како што наведува истрагата, Урош по масакрот што го сторил се криел во кокошарник и сакал да пука по полицајците кога ги забележал.