Тажна е судбината на родителите на водачите на Земунскиот клан Душан Спасојевиќ-Шиптар и Миле Луковиќ-Кум.

Родителите не можеле да поверуваат дека нивните деца сериозно влегле во криминал и дрога се додека не се увериле со сопствените очи.

Кого се помирил, татко на Душан Спасојевиќ кој бил чесен рудар од Медвеѓа ја кажал својата клетва.

Не сакам овој гад да ми појави ни на гробот.Никогаш-проколнал Миле Спасојевиќ.

И навитина кога Мил починал, Душан не дошол на гробот.