Претседателот на Црна Гора Мило Ѓукановиќ ќе го жени својот син единец. 31 годишниот Блажо Ѓукановиќ реши да стапи во брак и затоа неговиот татко кој е еден од најбогатите луѓе во Црна Гора реши да му направи гламурозна свадба.

Свадбената церемонија ќе биде во Милочер и ќе присустуваат многу голеги на претседателот. Блажо е еден од најпосакуваните ергени и има компанија која се занинава со енергетика и градежништво и која врти милиони евра.

Она што се чува во тајност е која е идната невеста која се крие од јавноста.