Полицијата во Перу веќе шест години го бара Бранко Драгичевиќ, викан Бранко Колорадо и нуди 25.000 долари за информација за него.

Тој е главен нарко бос во Јужна Америка и е во бегство од 2015 година. Тој го контролира извозот на кокаин од Јужна Америка во Европа.. Групата на Бранко се вика „Сарма“ и продаваат најчин кокаин со контролиран квалитет.