Тензично е денеска на Косово, посебно во Митровица.Специјалните полициски сили РОСУ дивеат и камерите го забележаа моментот кога фрлаат шок бомба а потоа и солзавец.

Еден специјалец се распрва со насобраните граѓани а потоа влегува во аптеката.

 

Погледнете го дивеењето на РОСУ.