Жителите на селото Злот во Бањско поле ја испратија Светлана Драгијевиќ, мајката на Дејан Драгијевиќ, кој призна дека го убил двегодишното девојче Данка Илиќ.

Нејзиниот помлад син Далибор Драгијевиќ почина пред месец и половина денеска му оддадоа   40 ден од смртта.

На погребот и поменот присустуваа само најблиските роднини.