Некогашниот курир на Земунскиот клан раскажува дека озгогласената куќа на нивните водачи во улицата „Шилерова“ чинела 3 милиони тогашни марки и еднаш била срушена бидејќи не им се допаѓала на Душан Спасојевиќ и Миле Луковиќ.

Бојан открива дека во куќата се правеле луди журки како на филмовите и оти тука доаѓале сите пејачи од тоа време.

Оваа куќа беше срушена по убиството на премиерот Ѓинѓиќ и сега таму има градинка.